Alpenofen ? in Nederland ? Ja, bij KOOT15!

Op één van onze trips liepen wij tegen de Alpenofen aan. Wat een geweldige ervaring was dat, in de vrieskou met een geweldig uitzicht over Val Thorens, buiten borrelen en nu eens niet alleen warm worden van de Glühwein…

Onze Oosterburen noemen ‘m niet voor niets “Der Genial beheitzte Stehtisch für den Aussenbereich”. De Alpenofen is een stoere, oerdegelijke statafel met een geintegreerde oven, waardoor het rond de statafel behaaglijk warm is. Met het optionele scherm is uw Alpenofen af en ook klaar voor zon, regen en sneeuw.

Natuurlijk kunt u ook optioneel voor de lage variant met bank kiezen zodat u gezellig met z’n tienen rond de Alpenofen kunt zitten.

Wilt u uw Alpenofen uitrusten om te racletten ?… Kan !

Wilt u een bijbehorende houtwagen die tevens als statafel of bank kan fungeren ?… Kan !

Met uw Alpenofen haalt u meer uit uw tuin en worden onze korte Nederlandse zomers lange Indian Summers !

 

Denkt u ook aan de mogelijkheden van Alpenofen in de HoReCa (bijv bij uw strandtent (speciale RVS versie leverbaar) of op uw terras), bij uw (water-)sportvereniging, of bij uw buitenhuis. Alpenofens kunnen gepersonaliseerd worden door het scherm en/of de houtwagen te voorzien van uw logo of tekst.

Alpenofen is een oerdegelijk kwaliteitsproduct. Ontwikkeld, getest op veiligheid en geproduceerd in Duitsland. Uw Alpenofen wordt van 5 mm plaatstaal zonder oppervlakte behandeling gemaakt voor een stoere uitstraling. Optioneel is een RVS uitvoering beschikbaar.