OFYR – THE ART OF OUTDOOR COOKING

Het nieuwe buiten koken
OFYR is dé nieuwe manier van buiten koken & grillen. Het unieke design maakt de OFYR barbecue tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede platte rand die tevens fungeert als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Gezellig samenzijn met vrienden
Net als bij een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een diameter van vier meter behaaglijke warmte af waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De OFYR nodigt dus uit om gezamenlijk met vrienden of familie mooie lange avonden te beleven in uw tuin of op uw terras.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
De OFYR is zeer gemakkelijk schoon te houden en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur; even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik. De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie patinalaag. De OFYR bestaat uit drie delen die afzonderlijk opgetild kunnen worden. Hierdoor kunt u de OFYR gemakkelijk verplaatsen.

OFYR KOPEN?

Eerst proberen? Huur een OFYR!
Heeft u een bijzondere gelegenheid, waar u graag een OFYR in zou willen zetten? Dan kunt u bij KOOT15 een afspraak maken voor de huur van een OFYR. Wij komen hem plaatsen – compleet met de nodige accessoires – en u kunt er zelf op koken! Zo kunt u zelf ervaren hoe fantastisch buiten koken op de OFYR kan zijn… Maak een afspraak!

Hout en accessoires?
Koken op de OFYR kan het gehele jaar door. Daar heeft u uiteraard wel goed hout voor nodig! Bij de verhuur kunnen wij het nodige hout leveren. We kunnen u ook advies geven over het te gebruiken hout zodat uw OFYR schoon brandt en snel de optimale temperatuur bereikt.

OFYR HUREN?


Vraag het de specialisten
Bij KOOT15 koken we graag en veel op de OFYR en kunnen we u alle inside tips geven die ook u snel tot een fan zullen maken. En dan hebben we het nog niet gehad over die speciale smaak die koken op echt hout geeft…. Kom maar op met uw vragen en/of ideeën !