VERZENDING
Bestellingen op werkdagen voor 15.00 gedaan verzenden wij dezelfde dag.
Bij een bestelling boven de € 50,- rekenen wij géén verzendkosten binnen Nederland.
Voor overige bestellingen hanteren we een vast tarief van slechts € 5,75 voor handling en verzending via DHL.

VEILIG BETALEN
Bij KOOT15 betaalt u veilig en gemakkelijk.
Wij accepteren o.a. iDeal, Visa en Mastercard als betaalmiddelen.
ideal-visa-Mastercard-220px

OVER KOOT15 – SPECIALIST IN OUTDOOR LIVING & OUTDOOR COOKING!
KOOT15 levert de Alpenofen in Nederland en is dealer van Ofyr. In onze webshop kunt u ook terecht voor handige accessoires op het gebied van Outdoor Living & Outdoor cooking zoals onze KOOT15 openhaardhout tassen en manden. Wij hanteren eerlijke prijzen, duidelijke voorwaarden en snelle levertijden. Bij KOOT15 bent u verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

VOLLEDIGE SERVICE EN GARANTIE
U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.

BESCHERMING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS
KOOT15 gaat zorgvuldig om met de gegevens van haar klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van uw persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

WEBSHOP KEURMERK
KOOT15 hanteert de Algemene Voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk schrijft de gedragsregels voor die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID
Wij hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid. KOOT15 beschikt daarom over haar eigen klantenservice waar u terecht kunt met al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.
Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: +31 (0)182 601755 of per e-mail via info@KOOT15.nl.

PRODUCTEN DIRECT LEVERBAAR
Vrijwel al onze producten zijn op voorraad en direct leverbaar. Indien u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt verzenden wij in principe dezelfde dag. Veelal heeft u uw aankoop dan de dag erna al in huis!

KOOT15.COM IN HET KORT:
• Veilig online winkelen
• Algemene Voorwaarden Webshop Keurmerk
• Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

ALGEMENE VOORWAARDEN
Download hier onze algemene voorwaarden.